Binnenkort Start THEATERLab

Kinderen tussen de 6-12 jaar en jongeren 12+ kunnen komen experimenteren in het TheaterLab van Jeugdwerk Rozenoord in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg.

Begin 2020 kunnen deelnemers zich aanmelden voor verschillende lesblokken, waarin steeds een andere theatervorm aan bod komt, zoals de basis van acteren, spelen met maskers, spelen met je lijf en stil spel.

Theaterdocente Peggy Willemen zorgt ervoor dat je je eigen fantasie en expressie inzet om samen te spelen. We maken geen grote musical of voorstelling, maar creëren een eigen theaterverhaal. Je leert spelenderwijs om je creativiteit te laten zien, meer te gebruiken en in te zetten in het dagelijks leven.

Hoe zet je een idee om in een verhaal en hoe vertel je eigenlijk een verhaal? En hoe geef je dit uiteindelijk vorm op het toneel? Zélf verzinnen, maken, spelen en presenteren.

Iedereen kan meedoen! Kom je kennismaken en proberen?
Meld je dan aan voor een van de lesblokken. Inschrijving start vanaf 01 februari via www.jeugdwerkrozenoord.nl. Voor meer informatie kun je terecht op voorgenoemde website of stuur een mail naar theaterlab@jeugdwerkrozenoord.nl.

Tijden:
15:15 – 16:15 uur KidsTheaterlab (6-9 jr)
16:30 - 17:30 uur TeensTheaterlab (10-12 jaar)
17:30 – 18:30 uur 12+ Theaterlab