Leiding

Tijd over tijdens de meivakantie?


Wordt leiding bij de Kinderspeeldagen!

In de aankomende meivakantie vinden de Lentespeeldagen van Jeugdwerk Rozenoord weer plaats. Van 20 t/m 23 april spelen de basisschoolkinderen vier dagen lang bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Dit kan alleen met behulp van leuke leiding.

De Speeldagen

De Lente- en Herfstspeeldagen zijn een halfjaarlijks terugkerend kamp voor de basisschoolkinderen uit Vught. Negen enthousiaste vrijwilligers organiseren deze dagen. Voor de begeleiding van de kinderen kunnen we jouw hulp goed gebruiken.


Kinderen begeleiden

Samen met een andere vrijwilliger begeleid je tijdens de Lentespeeldagen een groepje van ongeveer tien kinderen. Onder jouw begeleiding spelen ze spellen, lopen ze tochten, gaan ze knutselen en nog veel meer. De activiteiten worden via een toneelspel en een verhaal voorzien van een rode draad.


Wat bieden wij?

Naast de vier gezellige dagen met de kinderen, hebben wij ook elke avond een leuk en gek programma voor de leiding. Wat we daar doen is elke editie weer een verrassing. Een ding kunnen we beloven het zijn gezellige avonden.


Energiek en enthousiast

De leiding (M/V) die wij zoeken is minimaal 16 jaar en heeft natuurlijk affiniteit met kinderen. Heb je verder energie, een goed humeur, uithoudingsvermogen en fantasie? En ben je tolerant en een beetje gek? Dan zoeken wij jou!

Wil je hulpleiding worden? Dat kan ook, ben je minimaal 13 jaar oud en wil je graag eens komen ervaren hoe het is om samen met leiding een groepje te begeleiden? Dan mag ook jij ons contacten en vragen naar de mogelijkheden!Meer informatie

Doe mee en bezorg de kinderen een topvakantie! Stuur voor meer informatie een e-mail naar speeldagen@jeugdwerkrozenoord.nl of bel/whatsapp naar: 06 - 17 15 42 95


Op zoek naar een andere activiteit?