Speeldagen

Kinderspeeldagen


De lente- en herfstspeeldagen vinden plaats in de mei- en herfstvakantie. Deze vier dagen zijn bedoeld voor basisschool kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar. Deze dagen staan in het teken van toneel en verschillende activiteiten! Elke Kinderspeeldagen hebben we een ander thema met een nieuw verhaal.

Tijdens deze dagen zijn de kinderen in groepen verdeeld. De onderbouw bestaat uit kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 7 jaar. De bovenbouw is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deze 2 groepen zijn onderverdeeld in kleinere groepen met ongeveer +/- 12 kinderen. Met hun groepje gaan ze gedurende de dagen op pad.

Door de spellen te spelen aan de hand van het thema moeten we zorgen dat het verhaal goed afloopt. Soms Is het de bedoeling dat er spullen worden verzameld om iets in elkaar te zetten wat de hoofdpersonen uit het verhaal nodig hebben. Wat een feest is het als het allemaal lukt en het uiteindelijk goed komt! Al met al erg leuke en gezellige dagen samen met z’n allen.

Speeldagen foto's


Op zoek naar een andere activiteit?